NSU Ro 80 onderhoud

Goed onderhoud zorgt dat uw NSU Ro 80 in topconditie blijft. Helaas kunt u voor het onderhoud aan uw Ro 80 niet meer bij de dealer terecht. NSU heeft immers geen dealers meer. Ook bij Audi-dealers staat u voor een dichte deur. Zij kennen de Ro 80 niet en doen daarom geen onderhoud aan uw Ro 80. Gelukkig kunt u voor onderhoud aan uw Ro 80 terecht bij Ro80.eu, uw Ro 80-specialist.

Specialistisch onderhoud aan uw Ro 80
Bij specialistisch onderhoud denkt u wellicht al snel aan zaken als olie verversen. Nu is dat bij de Ro 80 juist niet nodig. Doordat de Wankelmotor iets motorolie gebruikt voor de smering van de rotoren, ververst de motor feitelijk zichzelf. Wel moet u het oliefilter regelmatig vervangen. Dit en ander specialistisch onderhoud aan uw NSU Ro 80 kunt u door ons laten uitvoeren. Als ervaren Ro 80-specialist is uw Ro 80 bij ons in veilige handen. Wij hebben veel Ro 80’s onderhouden en gerenoveerd en kennen de auto tot in de kleinste details.

Andere vormen van onderhoud
Uiteraard gaat specialistisch onderhoud veel verder dan alleen het vervangen van een oliefilter. Wilt u bijvoorbeeld de carburateur en de ontsteking afstellen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Dat geldt eveneens voor onderhoud aan bijvoorbeeld wielophanging, carrosserie, interieur, elektrisch systeem of het uitlaatsysteem van uw NSU Ro 80. Zelfs voor onderhoud aan de Wankelmotor kunt u uw Ro 80 met een gerust hart bij ons achterlaten. Met een magazijn vol onderdelen en vele jaren Ro 80-ervaring houden wij uw NSU in topvorm.

Wat kunnen wij voor uw Ro 80 betekenen?
Heeft uw NSU Ro 80 onderhoud nodig en bent u benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Stuur gerust een vrijblijvende e-mail naar info@ro80.eu en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

nl_NLNederlands