NSU Ro 80 webshop

Welkom in onze webshop met onderdelen voor de NSU Ro 80! Deze webshop werkt net even anders dan u van een webshop bent gewend. Hoe onze webshop werkt en welke onderdelen voor de Ro 80 u hier kunt vinden, leggen we graag uit.

Onze webshop voor NSU Ro 80 onderdelen
Ro80.eu is een hobbymatige website, die we als liefhebbers bijhouden. Daarom vindt u bij ons geen gelikte webshop. Ook een winkelmandje en een iDEAL-betaalmogelijkheid ontbreken. In plaats daarvan fungeert onze webshop als een soort database met Ro 80 onderdelen. Hierin kunt u het onderdeel opzoeken en het onderdeelnummer per e-mail aan ons doorgeven. Dit kan via info@ro80.eu.

Eenvoudige onderverdeling in groepen
NSU heeft haar onderdelen voor de Ro 80 eenvoudig en overzichtelijk onderverdeeld in groepen. Onze webshop is ingedeeld volgens het nieuwste onderdelenboek van NSU: Ersatzteilliste 113. Niet alle 5.200 ooit leverbare onderdelen voor de Ro 80 hebben we in onze webshop opgenomen. Daardoor kan het voorkomen dat u een onderdeel in onze webshop mist. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op. U bereikt ons het makkelijkst per e-mail via info@ro80.eu.

Uw bestelling afhalen of per post verzenden
Heeft u één of meerdere onderdelen voor uw NSU Ro 80 in onze webshop besteld? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te komen afhalen. Omdat Ro80.eu een hobbymatige website is, kan dit uitsluitend op afspraak. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling per post toegestuurd te krijgen. Daarbij verpakken we uw bestelling zorgvuldig. Verzending per post is op eigen risico, maar kan indien gewenst wel aangetekend of verzekerd. Hiervoor hanteren we de tarieven van PostNL.

Showing all 4 results

en_USEnglish